Search This Blog

Monday, 19 October 2015

Makan Malam Bersama Yang Tersayang

Assalamualaikum wbt,

Selamat bersantai bersama keluarga semua. Alhamdulillah, malam ini wawa masih berkesempatan makan malam bersama suami tersayang. Esok pagi dah nak berangkat ke Gebeng. 

Korang makan apa tu? Apa menu korang hari ini? Kami macam biasa, memilih untuk makan Tom yam yang super sedap. Kami masak di dapur kedai makan malam ni.. Hihi


Alhamdulillah, kenyang dengan rezeki Allah bagi. Sampai tak sempat ambil gambar makanan. Gambar air saja yang sempat di snap.. Hehe


3 comments:

NUR RAIHANAH said...

wah makanan kegemaran kite tuuu hihii. selamat menjamu selera sis..

Cikna said...

Klu family Cikna pun rajin masak kat dapur kedai, selalunye weekend la menu wajib tomyam@sup tulang.....;-)

Malinda said...

akak pon suka tomyam...hirup panas2...makan dgn nasi dan telur dadar pon dah cukup...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...