Wednesday, 14 October 2015

Testimoni Bebas Asma Dengan Omega Guard Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Asma dikalangan kanak-kanak amat membimbangkan. Silap percaturan boleh membawa maut. Melihatkan si kecil yang terpaksa berdepan dengan ujian ini, buatkan hati wawa terpanggil untuk berkongsi rahsia. Bagaimana dapat membantu ibu-ibu diluar sana untuk mengatasi masalah asma yang dialami oleh anak-anak.

Jom kita ikuti kisah ibu yang mempunyai anak sakit asma.


KISAH ANAKKU & ATHMA...




Hati ibu mana tak sedih kalau hampir setiap bulan anaknya terpaksa ambik nebuliser akibat athma...sikecil makin susut akibat kerap diserang athma..pantang cuaca sejuk..pantang tersilap makan..athma akan menyerang..

Itu yg Chek Yam alami..bila salah seorang dari kembar Chek Yam..Saffy Adleia@Dede kerap diserang athma..hingga satu ketika kerana terlalu kurang oksigen..terpaksa warded..tinggallah si kembar Dada dengan ayah dirumah..

Takdir menyaksikan keikhlasan seorang ibu saudara memberi Omega Guard secara percuma..tujuan asal utk anak anak dpt fokus pada pelajaran kerana Omega Guard berfungsi sebagai meransang kecergasan otak disamping pelbagai khasiat..sikecil ini pun nak juga..nampak selamba dia kunyah OG tu..masa tu usia baru 1 tahun 2 bulan..tapi teruskan juga..akhirnya Chek Yam beli lagi..diteruskan dengan Mealshake..

Sekian lama setelah berbulan bulan..Chek Yam perasan athma Dede hampir tiada...tiada lagi selsema dan batuk yg teruk..tiada lagi nebuliser setiap bulan..atau paling teruk seminggu sekali..

Alhamdulillah..syukur sangat sangat..Dede semakin pulih..makin berisi..Ini sebab kenapa Chek Yam pilih Shaklee..konsistensi menunjukkan kesihatan yg semakin cemerlang..sehingga hari ini Omega Guard dan Mealshake pilihan terbaik Chek Yam untuk Anak anak...tiada bau minyak ikan yg hanyir dengan Omega Guard..tak percaya tgk Dede dgn selamba kunyah Kapsul Omega..


Hubungi wawa untuk konsultasi percuma..")

5 comments:

paridah said...

SALAM MAAL HIJRAH WAWA..ANAK2 YG ASTHMA AMAT MERISAUKAN IBU BAPA...

Mardiah Diana said...

Salam singgah rabu wawa...bagus ni wawa...

aeinna Musa said...

Teringat seorang shbt dr sabah berkongsi testimoni mcm ni gak..anak dia asma kronik tp sembuh dgn asbab meal shake ni..alhmdulillah

Noor Afifah said...

Alhamdulillah. Ifa juga ikhtiar dengan Omega untuk anak no. 2. Alhamdulillah doctor cakap asma nya dah beransur kurang dan maybe boleh dikatakan sembuh sepenuhnya bila besar nanti sebab dari kecil dah dijaga dengan rapi. Syukurr.

Noor Afifah said...

Alhamdulillah. Syukurr. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...