Search This Blog

Wednesday, 11 November 2015

Kulit Cerah Berseri Dengan Vitamin C

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian yang singgah di blog wawa ini diberikan kesihatan yang luar biasa hebat, rezeki yang melimpah ruah serta dipermudahkan segala urusan.

Wawa nak kongsi feedback dari customer wawa sendiri selepas amalkan vitamin C. Kulit cerah berseri pastinya idaman semua wanita. Tanyalah wanita mana pun, pasti sukakan kecantikan. 

Jadi, jom la sama-sama kita cantikkan diri..hihi



Sebulan lepas mek ya ni mai jumpa wawa. 

Q : Kak, kulit ya kusam laa. Kulitnya tak de jerawat pun, tapi nampak kusam je. Ya kena makan vitamin ape?

A : Ya, makan Vita C. Ia bantu cerahkan dan sekatakan kulit. Vita c berfungsi galakkan penghasilan kolagen. Bila kolagen terhasil setiap hari, kulit kita akan lebih sihat dan berseri. Ya makan 4 biji sehari, setiap hari tau no skip, minum air masak banyak2. InsyaAllah,  bantu masalah kulit Ya.

Lepas wawa share info tentang vita c, terus nak grab. Dan Ya amalkan 4 biji setiap hari, bukan sekali ambil. Ikut jadual yang wawa bagi laa. 

Alhamdulillah, semalam Ya bagitau ramai kawan-kawan dan housemate tegur kulit makin cerah dan berseri. 

Jika anda punyai kulit kusam, gelap dan tidak berseri. Inilah jawapannya.

VITAMIN C SHAKLEE.

✔️ membantu mencerahkan kulit secara semulajadi.
✔️ membantu bina kolagen secara semulajadi.
✔️ membantu elak keluar jeragat.

Sempena bulan promosi ni, elok sangat korang grab sebotol sorang. Selamat dan berkesan.

Your Trusted Healthcare Partner

vitaminwawa.blogspot.my

#vitaminwawa2u
#wawashakleelife

2 comments:

ENA said...

koho comey koho berseri

waahh best sgt!

Nurzakiah Hanum said...

cantik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...