Search This Blog

Saturday, 14 November 2015

Ray Ban Sunglassess Pilihan Hati

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, selamat beristirehat disamping keluarga. Wawa sempat keluar ke Dungun kejap tadi, plannya nak beli sunglasses, tapi memandangkan harga sampai tiga empat ratus yang bukan original. Kita lupakan aja lah.. Kita cari di IG sudahnya. Hihi

Ialah, cuaca sekarang agak panas terik, jam 7.40 pagi tu cahaya memancar-mancar sampaikan terpaksa cover mata dengan tangan. Pulang kerja waktu petang pun sama. Untuk elak  bahaya drive sebelah tangan, lebih baik kita cari sunglasses. ")


Tertarik pula wawa dengan yang ini, entah berapa harganya. Cukuplah untuk buat pakai harian saja kan. Kalau yang original mahunya beribu-ribu.

Mata kita pun perlu cover juga, supaya tidak mudah rosak. Nak mata sentiasa sihat? Amalkan vitamin Carotomax! ^_^

1 comment:

Farrah MF said...

Betullah, Wawa. Skrg ni awal pagi pun matahari dah terik memancar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...