Saturday, 28 November 2015

Farewell Officemate Di Wok & Grill Kerteh

Assalamualaikum wbt,

Hari khamis lepas wawa dan team ada buat farewell parti untuk ofismate yang berhijrah ke Kuala Lumpur. Jadi, kami bersepakat buat makan-makan di Wok & Grill Kerteh.

First time wawa sampai sini, decoration pun macam berubah baru, kerusi meja berkonsepkan kayu. Mengikut ofismate wawa ni, dulu lain sekarang nampak lain. 

Ok la, tak nak cakap banyak. Jom tengok gambar.
Dari kiri, izzati, me, azie

Team kami.

Bergambar selepas makan.

Senarai harga range rm7-rm15


Lupa namanya.. Hihi

Ni wawa makan , Grill Chicken Chop.

Rasanya so so je, bolehlah bawak family makan. Family wawa kurang berminat dengan western food ni..hihi





3 comments:

Sheila Adziz said...

wahh... seronoknyer farewell...mesti byk citer kan.... :)

Farrah MF said...

Akak pun sekali-sekala je tekak nak dimanjakan dgn western food nih :)

Zie Has said...

sedapnya ... nak nak grill chicken chop ... terliur :)~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...