Friday, 6 May 2016

RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG

Assalamualaikum wbt,

RAHSIA BADAN BERTENAGA KETIKA BERPANTANG

-----




Menjadi ibu adalah impian semua wanita. Perasaan bahagia mekar di hati bila menatap wajah si kecil.

Terus hilang sakit bertarung nyawa, di saat doktor membuat keputusan perut ibu perlu di belah.

Allahu, aku redha dengan ketentuan Allah asalkan anakku selamat di lahirkan.

Tapi aku tak risau sangat, sebab suami dah readykan Vivix dan Zinc complex. Cukup 1 hari 1 sudu kecil Vivix dan 1 biji zinc complex, hari ke 8, luka dah sembuh dan cantik. Ini rahsia tau, jangan cakap kat orang lain ye.hihi

.
Nurse pun puji, badan lebih bertenaga. Tak macam orang berpantang pun. Itulah yang wanita selepas bersalin perlukan, supaya nampak lebih sihat dan bertenaga.

.

Hantar je la wassap kat no ni 0199966576 , kita kasi gegar badan time berpantang.

#JutawanWawa

#LukaPembedahanCepatSembuh

#BerpantangBadanBertenaga

#VivixdanZinc

No comments:

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...