Search This Blog

Thursday, 16 June 2016

Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Segmen Sampul Duit Raya  Seindahcerita | Alhamdulillah, tahun nie sampul duit raya DIY yang nieyl jual mendapat sambutan yang menggalakkan.. hari ini dengan berbesar hati dan rendah dirinya nieyl nak buat 1 segmen untuk semua follower blog seindahcerita. Suka tak? Nieyl menjadi 2 pemenang sampul duit raya..dengan menggunakan khidmat En.Random.org






Syarat-syaratnya..


1. Follow Blog Seindahcerita



2. Follow Instagram Nieylanadia



3.Like Fanpage Seindahcerita



4. Buat Entry bertajuk Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita



5.Letak banner dan link ke entry ini



6.Jangan lupa tinggalkan URL entry dalam entry ini okey!





Atau korang boleh terus copy code di bawah dan paste di html entry korang :)





5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

AinAthirah Anuar said...

Assalamualaikum kak wawa. Haah phone ain still tak elok :( Setakat ni memang kalau makan sikit jea dah kenyang. Berat pun dah turun. Tapi kulit still berminyak and dah kurang la sikit. alhamdulillah. kalau tak bangun pagi berkilat ja muka. Emm ain amik sehari 1 tablet ja betul ka cra tu ? Ain makan waktu sahur tapi mmg best pergi kerja tak letih , tak lapar pun. :D Feedback setakat tu yg tu dulu. ehehe

AinAthirah Anuar said...

Ohhh lagi satu selamat bersegmen kak wawa :D

Puan Wawa said...

Alhamdulillah Ain, happy akak dengar..")
kalau nak kesan lagi best, ambil 2 tablets..")

Nieyl said...

Morning...
Senarai Pemenang telah diumumkan sila semak no anda :)
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/06/senarai-pemenang-segmen-sampul-duit.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...