Search This Blog

Wednesday, 20 July 2016

Vivix Perlahankan Proses Penuaan

Assalamualaikum wbt,

Semua orang melalui proses penuaan, kita tak mampu menyekat diri kita dari menjadi tua. Sebab Allah dah jadikan setiap dari manusia ini melalui peringkat bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa dan tua. 

Namun, lumrah manusia berkeinginan untuk kekal muda. Ya, kita tak boleh menyekat diri kita jadi tua tetapi kita boleh MEMPERLAHANKAN proses penuaan diri. 

Nak tahu macam mana? Rahsia Kak Hani, walau di usia 40++ pun masih nampak macam  umur 30an. 



PROMOSI JULAI 2016

-----

Vivix : BELI 6 PERCUMA 1
☀️☀☀️️Jimat sehingga rm150☀️☀️☀️

Dan BELI 2 BOTOL Vivix DISKAUN 5%

Fungsi Vivix

VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Bertindak memperbaiki sel dari tahap selular.
.
VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik. 

.
**Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Kebaikan Vivix Shaklee: .
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkankan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan

For info & order,

#VivixShaklee
#JutawanWawa
#FungsiVivix
#TonikAjaibShaklee
#Vivix

6 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kalau beli 6 bilalah nak habis tu Wawa..
Tapi kalau ada kawan boleh kongsi-kongsi juga kan:)

nohas said...

sihat dalaman terpancar luaran..

Farrah MF said...

Ohhh bulan ni promo vivix ye :)

nhhas said...

wawa ... belikan 6 percuma 1 so divide harga 7botol tu aci tak...

hi hi hi ... nak try - tapi mahal nau..

kak zakie nak share tak?

nhhas said...

wawa - vivix ni kan boleh menurunkan blood presure.

kalau orang yang dah sedia low blood presure nya - bahaya tak consume? hypo tak?

Puan Wawa said...

Boleh sharing dear Huda.")

Actually vivix membantu menstabilkan tekanan darah. Sebab tu ramai yg high blood pressure lepas consume vivix jadi normal. Macam tu juga yang low blood pressure.

Save no wawa tau 019-9966576. 😊

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...