Sunday, 2 October 2016

Mujur ada Vivix, ENERGY BOOSTER PAGI NI!😍

Assalamualaikum wbt,

Kisah 2 hari lepas. Alhamdulillah.

Mujur ada Vivix, ENERGY BOOSTER PAGI NI!😍


Travel 7 jam pergi, 7 jam balik. Boleh tahan laa.

Pergi kakak drive, balik wawa drive. Boleh tahan lenguh. Memandu jarak jauh, wawa kurang gemar untuk berhenti rehat banyak kali. wawa lebih prefer drive non stop tanpa henti. Berhenti pun bila sampai rumah je. Hehe.

Tapi, bila drive dengan anak kecil 2 ketul tu, kejap nak ke toilet, kejap nak makan. So, layankan je laa. 😄 nasib mak dia yang drive perjalanan ke sana. wawa jadi codriver sebab nak tunjuk jalan. Sampai sana pun dah jam 12 malam. Rasa nak tidur je. Kepala pun dah pening2 lalat.😄

Bangun pagi, Ya Allah, rasa beratnya badan, letih, semua ada. Ye laa, vitamin bagai tak dan nak bawak sebab tertinggal. Hihi. Pagi2, siapkan diri bagi segar badan dan wajah, lepas tu nak jumpa client, kenalah bertenaga dan berseri. Kan? 

Tengok gambar sorang tu, muka macam ketat je. Muka letih malam tadi tak hilang lagi. 

------

Jam 6 petang bertolak balik ke Paka, kak wawa drive non stop. Berhenti solat sekejap 30 minit, terus perjalanan sampai paka. Jam 12 malam baru sampai.

Sampai rumah, ngantuk giler.😄 Beratnya la hai badan, kepala ,wawa bukan selalu drive jauh2 ni. Sempat dulu makan sebelum tidur sebab lapar. Haha. (Tak stop mana2 kan, perut berkeroncong laa). 

Lepas makan, kak wawa teringat Vivix dah 1 hari tak minum. Terus ambil 1 sudu buat kaw sikit & minum. Dalam kepala, esok kalau badan tak larat , tak nak pergi kerja.

Amazingly, bangun pagi rasa macam SEGAR sangat2. Macam tak travel jauh je. Tidur yang cukup, lena betul tidur semalam. 

Pagi ni, wawa bangun dengan happy sekali sebab tak letih langsung beb.😄

Alhamdulillah, terima kasih Allah temukan Vivix dengan wawa.

ILOVE VIVIX❤️❤️❤️

P/s : Terima kasih sudi baca.😍

#JutawanWawa

1 comment:

Anonymous said...

Selamat pagi kak wawa sayanggg.

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...