Wednesday, 9 November 2016

10 Hari Menjadi Warga Johor

Assalamualaikum wbt,


Hai orang Johor, nice to meet you. Hihi

Lamakan wawa tak bersiaran, almaklumlah banyak sangat nak cerita tapi kekangan masa dan keterbatasan tempat buat wawa tak terupdate.


Actually, wawa dah 10 hari mula bekerja di negeri JDT ni. Dah selamat pergi ke City Square pun. 

Nak tahu wawa kerja kat mana? Di Pengerang Johor. Sempadan Singapura kan. 



Ni housemate wawa. Kami duk celebrate  birthday akak tudung kuning tu dekat season.

Ok, kita jumpa lagi.

5 comments:

Kakzakie Purvit said...

Oh... dah jadi geng Johor kakaklah ni ye:)
Patutlah sepi aje

Tu makan di pengerang ke?

Unni Anje said...

wahhh.. tak tau bila dpt g johor

Nurzakiah Hanum said...

singgah sini

Noor Maizan said...

Selamat bekerja kak Wawa, kat mana pun kita berada yg penting kena pandai sesuaikan diri, kan.

Maria Firdz said...

Owh... Jauh tu.. tapi satu daerah dgn tempat tinggal sy..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...