Search This Blog

Monday, 10 July 2017

Gambar Riang Ria Raya 2017

Assalamualaikum semua๐Ÿ˜Š

Selamat hari raya maaf zahir batin. Minal aidil wal faizin buat sahabat yang sudi jengah ke blog wawa ni.

Baru nak up pasal raya kan. Tak pe, raya kan sebulan.๐Ÿ˜„

10 hari wawa ambil cuti bersama suami, alhamdulillah rasa sangat puas beraya tahun ni. Sakan betul wawa.

Apa hidangan dan kuih favourite korang time raya? 

Paling wawa suka nasi himpit kuah kacang, nasi minyak, satey, kuih dahlia, kuih sarang semut. Wawa makan ni je tak pe hari raya satu hari. Hehe

Ok, wawa bukan nak share gambar pasal hidangan ni tau. Nak share gambar raya wawa dengan family, kawan2 dan exboss  time keje di Paka dulu.


Raya pertama di rumah mertua. Selfie laa kita lepas bermaaf-maafan.

Petang hari raya pertama di rumah mak wawa.๐Ÿ˜Š jarak dengan rumah mertua 10 minit je.hihi


Raya ke 4 bersama team ex-ofismate 

Team fc TGAST project

Raya ke5 singgah tepi pantai selepas ke rumah terbuka.

Anak dara dan mak dara bergabung.

Raya di rumah kak tie๐Ÿ˜Š

Kalau ikut list gambar, beribu yang nak upload. Nantikan spam banyak plak. Hihi

Selamat hari raya uols๐Ÿ˜๐Ÿ˜


4 comments:

PeRdU cINta said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin Wawa.. :)

Ucing said...

Selamat hari Raya (^_^).

Nurzakiah Hanum said...

meriahnyaaaaaaaaaaaa

Siti Yang Menaip said...

wow meriah juga ramai2 beraya.. ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...