Thursday, 27 July 2017

Kisah Solat Dhuha 12 Rakaat

Assalamualaikum wbt,

Kisah dari sahabat pembaca Formula Taril Rezeki (FTR), kredit pada saudari Syakirah.

Alhamdulillah, Ikhtiar Bebas Kanser Dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Kanser! Hati mana yang tak gerun? Dengar perkataannya saja pun kita dah rasa takut, apatah lagi orang yang alami. 

Wahai pesakit kanser, jangan risau, jangan putus asa. Setiap penyakit pasti ada ubatnya, usahalah, berdoalah dan bertawakkalah kepada Allah semoga setiap ujian Allah dapat kita hadapi dengan tenang dan insyaAllah boleh sembuh.

Dibawah ini wawa kongsikan video Cancer Survivor bebas dari kanser beliau alami dengan izin Allah swt.


Para pengidap kanser, jangan putus asa. Ikhtiarlah dengan produk semulajadi.

Ada kenal siapa pengidap kanser? Boleh suggest hubungi wawa naa..")
019 996 6576

Selamat Pagi Beautiful

Assalamualaikum wbt,

Best tak dapat whatsapp macam ni dari suami? berbunga-bunga laa hati tu kan.

Walaupun ianya just simple word, tapi bila suami yang ucapkan pada kita mesti melayang-layang. Kan?

Jadi, para suami wawa ingatkan ucaplah kata-kata yang sedap didengar pada isteri setiap hari.

Bila mood isteri happy, pasti layanan isteri lagi tiptop untuk suami. Masak sedap-sedap, rumah kemas, baju berlipat cantik, anak-anak terurus, rumahtangga bahagia.


Perkataan yang baik mainkan peranan besar pada diri kita. Oleh itu, berkata-katalah hal yang baik-baik & positif sahaja naa pada orang sekeliling kita. Lebih-lebih lagi orang-orang tersayang. ")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...